Skip to main content

Vacature administratie- en communicatiemedewerker GrexManager.

Administratie & communicatie

Almere, 32-40u p/w

Functie die je naar je eigen hand kunt zetten

Vanwege het succes van onze softwareapplicatie GrexManager zijn wij op zoek naar een collega die bij kan dragen aan de verdere professionalisering van onze service.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijk en service-gericht persoon. Iemand die onze GrexManager gebruikers te woord staat en daarnaast de administratie bijhoudt. Verder help je mee om GrexManager via social media op de kaart te zetten. Je neemt deel aan de Opleiding Planeconomie om meer over het vakgebied te weten te komen, dit helpt je bij je rol in het team. Je komt bij ons te werken binnen het team dat verantwoordelijk is voor GrexManager. Je werkt vanaf ons splinternieuwe kantoor in Almere.

Wat is GrexManager en wie is Metafoor?

Metafoor adviseert overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars over gebiedsontwikkeling. Onze klanten, die door het hele land verspreid zijn, worden geadviseerd door onze circa 40 adviseurs. Met GrexManager bieden wij een applicatie voor het opstellen en beheren van grondexploitaties. Gebruikers zijn daarmee in staat snel en goed haalbaarheids- en risicoanalyses te maken en daarover te rapporteren.

Jouw taken zijn onder meer:

 • Bemannen helpdesk: telefonisch en per e-mail te woord staan van onze klanten, registreren van vragen en bugs en deze intern bespreken. Je bewaakt ook de voortgang daarvan;
 • Administratieve werkzaamheden, zoals klantadministratie, bewaken planning nieuwe ontwikkelingen en actueel houden van handleidingen;
 • Bijhouden website en social media;
 • Intern rapporteren over klantvragen, bugmeldingen en ontwikkel wensen;
 • Ondersteunen bij demo’s, trainingen en klantbezoeken;
 • Ondersteunen bij (telefonische) acquisitie;
 • Organiseren jaarlijkse GrexManager Klantendag en elk kwartaal organiseren van de Keyuser groep bijeenkomst.
 • Jouw eigen initiatieven!

Competenties:

 • Nauwkeurig kunnen werken;
 • Klanten vriendelijk en professioneel te woord kunnen staan;
 • Zowel in teamverband als individueel kunnen werken;
 • Assertief en organisatorisch sterk;

Opleidingsniveau:

MBO-4 of HBO

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?

Wij bieden een goed salaris aangevuld met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren ook graag in jouw kennis door middel van opleidingen en cursussen, waarbij er in ieder geval wordt verwacht dat je de in-huis Opleiding Planeconomie volgt! Mogelijk kun je ook deelnemen aan het Management Trainee Programma van de KMM Groep! De functie is voor minimaal 32 uur per week, bij voorkeur fulltime. De werkzaamheden worden op locatie van ons kantoor in Almere uitgevoerd.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met John Elders via telefoonnummer 06-51 69 74 08. Wil je solliciteren? Stuur ons dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. John Elders via e-mail: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties